Prätkäkauden avajaiset lähestyy: ilmoittautumalla nyt varmistat prätkäkortin alkukaudelle!

Autokoulu Start on erikoistunut kaksipyöräisten koulutukseen. Meillä ajat korttisi ammattitaitoisten opettajien kanssa. Ajotunnit ovat aina Herttoniemessä, ja käsittelykokeen tehtäviä harjoitellaan yksityisopetuksena, eli ajotunnilla ei ole muita oppilaita.

Kaikki luokat, myös korotuskurssit

Moottoripyöräkurssit A1 – A2 – A

Ensimmäistä ajokorttiaan suorittavat käy neljä teoriatuntia. Opettajan pitämät tunnit pidetään kahdessa osassa, maanantaisin EAS1 klo 17:00-17:45 ja joka toinen keskiviikko EAS2 klo 17:00-19:30. Teoriat voi seurata paikan päällä Itiksen toimistolla tai livelähetettyinä virtuaaliluokassa. Kolmas vaihtoehto on arkisin suoritettavat verkkoteoriat. Teorioiden jälkeen suoritetaan teoriakoe. Kortilliset aloittavat teoriakokeella.

Korotuskurssit A2- ja A-luokkaan

Meillä korotuskurssit A2- ja A-luokkaan sujuvasti! Kun suoritat korotuksen koulutuksella, on teoriat verkossa, ja vartaan kaikki ajotunnit samalle päivälle tai kahteen päivään jaettuna. Ensimmäinen osio on yksilöopetusta ja toinen osio ryhmäajo. Ajotunnit alkavat aina Herttoniemestä.

Korotuskurssi kokeilla varataan sillä tavalla, että ensimmäisellä varauksella viedään sinut käsittelykokeeseen, ja hyväksytyn kokeen jälkeen varaamme ajokokeen. Ajotunteja tulee yhteensä 1,5. Jos haluat harjoitella käsittelykokeen tehtäviä ennen kokeeseen lähtöä, suosittelemme että varaat ajotunnin harjoittelua varten.

Ajotunnit aina Herttoniemessä

Varusteiden vaihto ja tunnille siirtyminen sujuu kätevästi kun harjoittelukenttä on tallimme yhteydessä. Ei turhia siirtymisiä, vaan ajotunti on tehokasta harjoitteluaikaa. Meillä ei myöskään ryhmäopetusta, vaan harjoittelet käsittelykokeen tehtäviä aina yksilöopetuksena.

Prätkäkauden avajaiset lähestyy

Nyt on aika ilmoittautua prätkäkurssille jos haluat ensimmäisten joukossa ajamaan!

Aloitamme ajotunnit heti kun säät sallii ja kenttä on putsattu. Ajotunteja saa teoriakokeen suorittamisjärjestyksessä, ja korotuskurssilaisten (koulutuksella suorittavien) osalta siinä järjestyksessä kun pakolliset teoriat on käyty.

Hinnasto

  • A1-harjoitusluvalla kortilliselle: 426,00
  • A1-harjoitusluvalla, ensimmäinen ajokortti: 485,00
  • A1/A2/A -kurssi kortilliselle: 540,00
  • A1/A2/A -kurssi, ensimmäinen ajokortti: 599,00
  • Korotuskurssi koulutuksella: 530,00
  • Korotuskurssi kokeilla: 240,00

Kurssihintaan sisältyy toimistopalvelut, EAS -teoriat jos ei aikaisempaa ajokorttia, 5 ajotuntia (4 harjoitusluvalla) ja moottoripyörän käyttö ajotutkinnossa. 

Korotuskurssi koulutuksella sisältää kaksi teoriatuntia verkossa ja viisi ajotuntia. Korotuskurssi kokeilla sisältää 1,5 ajotuntia ja moottoripyörän käytön tutkinnoissa.

Oppimateriaalit, viranomaiskulut tai mahdolliset lisäajotunnit ja uusintakokeet eivät sisälly kurssihintaan. Katso lisämaksut. HUOM! Meillä lisäajotunnit ja uusintakokeet ovat aina saman hintaisia eikä nouse uusintakokeeseen mentäessä.

Samankaltaiset artikkelit