Ajo-oikeutta? -Jäikö II-vaihe tai syventävä vaihe suorittamatta?

Riskienhallintakoulutus kortillisille ilman ajo-oikeutta

Entiset harjoittelu- ja syventävän vaiheen kurssit olisi pitänyt suorittaa kahden vuoden sisään ajokokeesta. Ennen HSV -vaatimusta, oli II-vaiheen kurssi suoritettava määräajan puitteissa. Tarkista ensin, onko kurssit suoritettu mutta todistus on jäänyt toimittamatta Ajovarmalle. Mikäli kurssit on käymättä, sinulla ei ole ajo-oikeutta ennen todistuksen toimittamista Ajovarmalle.

Meillä saat riskikurssin suoritettua helposti ja nopeasti!

Riskienhallintakoulutus sisältää neljä tuntia teoriaa ja neljä ajotuntia. Jo suoritettu pimeän ajo hyväksiluetaan, eli jos sinulla on todistus pimeän ajosta on ajotunteja kolme.

Riskikurssi simulaattorilla tai autolla Vantaan Ajoharjoitteluradalla

Riskienhallintakoutulutus

Kurssiin kuuluvat teoriat luokkaopetuksena kahtena iltana tai itsenäisesti verkossa, ajotunnit päivässä!
Riskienhallintakoulutuksen voi suorittaa simulaattorilla tai autolla. Jos valitset autokurssin, ajetaan kolme ajotuntia autokoulun autolla. Matkalla suoritetaan maantien ja taajama-ajon ajotunnit ja Vantaan Ajoharjoitteluradalla liukkaan kelin ajo. Simulaattorikurssin kaksi ajotuntia suoritetaan simulaattorilla ja yksi autokouluautolla.

Riskienhallintakurssin teoriat ovat luokkaopetuksena tiistaisin virtuaaliluokan kautta, tai vaihtoehtoisesti verkkoteorioina.

Todistuksen suoritetusta kurssista saa, kun kaikki vaaditut tunnit on suoritettu ja kurssilasku maksettu. Todistus tulee toimittaa Ajovarma Oy:n tutkintotoimistolle.

Ilmoittaudu kurssille: Riskienhallintakoulutus kortillisille

Hinnasto:

  • Riskienhallintakurssi simulaattorikurssina: 250,00 €
  • Riskienhallintakurssi simulaattorikurssina pimeän ajolla: 330,00 €
  • Riskienhallintakurssi autolla: 305,00 €
  • Riskienhallintakurssi autolla ja pimeän ajolla: 385,00 €
  • Ratamaksu (Ei sisälly kurssimaksuun): 80,00

Samankaltaiset artikkelit