Moottoripyöräilyä kaikille:
olitpa aloittelija tai kokenut motoristi!

Ammattitaitoisten moottoripyöräkouluttajien opastuksella saat varmuutta pyörän käsittelyyn ja harrastuksesta tulee turvallisempaa ja mukavampaa.

Jatkokoulutuskursseja kortillisille moottoripyöräilijöille

Kurssitarjontamme on laaja ja kaikille sopiva. Annamme käsittelyopetusta yksityisesti tai ryhmille, joko asiakkaan omalla pyörällä tai meidän moottoripyörällä.

Voit myös jättää tarjouspyynnön räätälöidystä moottoripyöräkoulutuksesta itsellesi tai ryhmällesi. Ajotunneilla pyöränä on pääsääntöisesti Kawasakin ER-6, mutta harjoittelun voi aloittaa myös kevytmoottoripyörällä. Tarvittaessa saat myös ajovarusteet meiltä. Soita ja varaa aika tai kysy lisätietoja: Kai Niukkanen, puh: 050 524 9248 tai sähköpostitseVuokraamme myös moottoripyöriä.

Harjoitusajo

Harjoitusajotunnit suunnitellaan oppilaan tarpeiden mukaisesti. Ensimmäisen ajotunnin jälkeen, opettaja voi suositella lisäajoja tarpeen mukaan.

Hinnasto:

 • arkisin klo 08:00-16:00: 90,00 € / ajotunti à 50 min.
 • arkisin klo 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin: 95,00 € / ajotunti à 50 min. (rajoitettu määrä tarjolla)

– me varaamme ajo toiveesi mukaisesti!

Pohjola Vakuutuksen ruosteenpoistokurssi

Aika ja paikka: pyydä tarjous omalle ryhmälle sähköpostitise

Kurssi on tasapainoinen, kattava ja tiivis noin kolmen tunnin paketti erilaisia aktiivisia harjoitteita. Kurssi yhdistelee erilaisia moottoripyörän hallinnan taitoja niin pihanopeuksissa kuin taajama- ja maantienopeuksissakin. Lisäksi kurssin aikana opit ryhmäajon salat! Kurssi soveltuu erinomaisesti jokaiselle motoristille aloittelijoista kokeneisiin ja toimii hyvin lämmittelynä tulevaan ajokauteen. Voit nauttia mutkaisista teistä hyvillä mielin! Suoritettuasi motoristin ajoharjoittelun olet oikeutettu 20 % alennukseen Pohjola Vakuutuksen moottoripyörän kaskovakuutuksesta.

Lue lisää OP:n sivulta.

Kurssin hinta: 255,00 euroa. Kysy tarjousta ryhmälle!

Alkeiskurssi

Aika ja paikka: 

Alkeiskurssi on tarkoitettu moottoripyöräharrastusta aloittaville, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tai vähäinen kokemus. Alkeiskurssin etu pelkkään harjoitusajoon on se, että voimme käydä teoriatunneilla perusteellisesti läpi asioita, jotka muuten käytäisiin ajotunnilla ja näin ollen olisi pois ajoajasta. Teoriatunteja on kaksi ja ne pidetään Autokoulu Startin Herttoniemen, Itäkeskuksen tai Kontulan toimipisteessä. Ajotunnin ajankohta sovitaan erikseen. Ajo-opetus on luonnollisesti yksilö-opetusta ja ajetaan meidän moottoripyörällä.

Kurssi sisältää:

 • Kaksi tuntia teoriaa
 • Yksi ajotunti

Kurssin hinta: 135,00 euroa

Osallistujia tulee olla vähintään kolme, jotta kurssi järjestetään. Mahdollisista lisäajotunneista sovitaan kurssilaisen kanssa ensimmäisen ajotunnin jälkeen. Lisäajotunnit maksavat 80,00 euroa. 

Peruskurssi 

Aika ja paikka: 

Peruskurssi on hyvä ruosteenpoistokurssi ajokauden alkuun, niin kokeneille kuin kokemattomillekin motoristeille. Peruskurssille osallistutaan yleensä omalla pyörällä, mutta jos ei ole vielä omaa pyörää ja on kuitenkin hieman ajokokemusta tai jos on ottanut harjoitusajotunteja, voi pyörän vuokrata meiltä kurssille.

Kurssi sisältää:

 • Tunti teoriaa
 • Kouluttajien näytöt
 • Harjoitukset: ajoasento, pyörän käsittely, hidasajo, pujottelu, käännös, jarrutukset, väistö

Kurssin hinta: 80,00 euroa 

Mukaan mahtuu kuusi kurssilaista kouluttajaa kohden. Kouluttajia on 1-3 kysynnästä riippuen. Osallistujia tulee olla vähintään viisi, jotta kurssi järjestetään. Lisäkurssit järjestetään kysynnän mukaan.

Jatkokurssi

Aika ja paikka:

Jatkokurssi Ahvenistolla sopii kaikille motoristeille, joilla on oma moottoripyörä ja halukkuutta parantaa ajotaitojaan. Ahveniston moottoriradalla pystymme harjoittelemaan jarrutuksia ja väistöjä jopa maantienopeuksista. Lisäksi pääset harjoittelemaan kaarreajoa ohjatusti upealla Ahveniston moottoriradalla. Kurssille voit tulla millä pyörällä tahansa (ei kilvettömiä), ottaen huomioon melurajat.

Kokoontuminen klo 10:00 Keimolan Nesteellä ja ajo radalle. Rata-aika 14-18, ajo omassa tahdissa radalta.

Kurssi sisältää:

 • Maantiellä ajo, ryhmässä ajaminen, ajolinjat, soralla ajaminen
 • Näytöt matkalla Ahvenistolle: etäisyyden ja nopeuden arviointi sekä jarrutus hiekalla
 • Näytöt Ahvenistolla: jarrutus, jäännösnopeus, väistö
 • Harjoitukset Ahvenistolla: väistö, jarrutus, ajolinjat,
 • Rata-ajoa ohjatusti

Kurssin hinta: 110,00 euroa sis. ratamaksun.

Kurssille otetaan enintään 18 kurssilaista. Soita ja kysy lisää: Kai Niukkanen, puh: 050 524 9248 tai sähköpostitse!

Ratakurssi

Aika ja paikka:

Ahveniston ratakurssilla harjoitellaan oikeaa ajotekniikkaa; ajolinjat, nopeudensäätely (jarrutukset ja kiihdytykset), vaihteiden käyttö, katse ym. Kurssille voit tulla millä pyörällä tahansa (ei kilvettömiä), ottaen huomioon melurajat. Tavoitteena ei ole kiertää rataa mahdollisimman nopeasti, vaan oppia ajamaan oikein ja hallitsemaan moottoripyöräänsä.

Kurssi sisältää:

 • Teoriaa 1 h
 • Harjoitukset radalla 3 h
 • Kurssilaiset ajavat kouluttajien perässä
 • Kouluttajat ajavat kurssilaisten perässä ja antavat palautetta ajosta
 • Vapaata rata-ajoa

Kurssin hinta: 110,00 euroa sis. ratamaksun.

Kysynnän mukaan järjestetään mahdollisesti myös muita kurssipäiviä. Kurssille otetaan enintään 15 kurssilaista. Soita ja kysy lisää:

Kai Niukkanen, puh: 050 524 9248 tai sähköpostitse!

Kouluttajat

Kouluttajamme ovat aktiivimotoristeja ja Suomen moottoripyöräkouluttajat Ry SMoK:in jäseniä sekä erikoistuneet mopo- ja moottoripyöräopetukseen. Voit ottaa yhteyttä kaikkiin kurssitarjontaan liittyvissä asioissa:

Kai Niukkanen, puh: 050 524 9248 tai sähköpostitse!