Autokoulu Start on erikoistunut kaksipyöräisten koulutukseen!

Järjestämme moottoripyöräkurssit A1-, A2- ja A -luokissa sekä korotuskurssit, sekä jatkokoulutuksia Ahveniston radalla. Lisätietoja sinua kiinnostavasta kurssista löytyy täältä:

Autokoulu Start Oy on erikoistunut kaksipyöräisten koulutukseen, niin ajokorttiin tähtäävän opetukseen kuin myös kortillisten kuljettajien jatkokoulutukseen. Opettajamme ovat aktiivimotoristeja ja Suomen moottoripyöräkouluttajat Ry SMoK:in jäseniä. Järjestämme myös korotuskursseja A2- ja A- luokkiin.

Ajotunnit aloitetaan aina Herttoniemen teollisuusalueella, osoitteessa Asentajankatu 2. Meillä ajotunnit ovat aina yksilöopetuksena, eli ajotunneilla ei ole useampi oppilas yhtäaikaisesti.

Start Asiakasetuja

Start Ajoneuvohuolto Oy

Varaosat ja renkaat sekä huollot

Start Huolto on varaosien ja renkaiden jälleenmyyjä, ja moottoripyöräkurssilaiset saavat alennuksia kauttamme tilatuista tuotteista. Teemme myös mp-huoltoja. Kysy lisää!

Start Rent Ajoneuvovuokraus Oy

Moottoripyörävuokraus

Oma prätkä ei ole välttämätön – meiltä vuokraat moottoripyörän viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa. Tarjolla esim. Harley Davidson Sportster, BMW S100RR, B-King ja Hayabusa, XJ6, ER-6 tai Hornet. Varaa itsellesi prätkä!

Aja prätkäkorttisi ammattilaisten opastuksella!