Palvelemme myös opetuslupaoppilaita

Opetuslupaoppilaille

Hinnasto:

 • EAS-teoriat: 59,00 €
 • Riskienhallintakurssi simulaattorikurssina: 330,00 €
 • Riskienhallintakurssi autolla ja ajoharjoitteluradalla käynti: 385,00 €
 • Ratamaksu (Ei sisälly kurssimaksuun): 80,00€

Lue lisää: EAS-teoriat / Riskienhallintakoulutus

Näin suoritat B-korttisi opetusluvalla:

 

 • Hae opetuslupaa

  Opetuslupahakemus jätetään Ajovarman toimipisteeseen. Kannattaa varata aika Ajovarman verkkopalvelussa käsittelyä varten. Opetuslupahakemuksen hinta on 32,00 euroa.

  Varaa aika Ajovarman toimipisteeseen

 • Hae ajokorttilupaa

  Ajokorttilupaa haetaan TrafiCOMn verkkopalvelussa, sähköisen ajokorttilupahakemuksen hinta on 22,00 euroa ja lupa astuu heti voimaan. Ajokorttilupahakemuksen voi jättää myös Ajovarman toimipisteeseen, jolloin Ajovarma veloittaa 37,00 euroa ajokorttiluvan käsittelystä.

  Varaa aika Ajovarman toimipisteeseen
  Hae ajokorttilupa TrafiCOMn palvelussa

 • Ilmoittaudu EAS -teorioille

  EAS, eli ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat, sisältää 4 teoriatuntia jotka ovat nimensä mukaan pakolliset kun suorittaa ensimmäistä ajokorttiaan. Todistus on oltava mukana ajo-opetuksessa.
  Lue lisää!
  Ilmoittaudu teorioille!

 • Valitse materiaalit

  Tilaa materiaalit opiskeluihin ja teoriakoeharjoitteluun. Tutustu materiaaleihin ja ota yhteyttä mikäli haluat apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen.

  HINNASTO:
  Teoriakoeharjoittelut: 15,00 €
  Sähköinen oppikirja: 20,00 €
  Perinteinen kirja: 35,00 €
  Täydellinen oppimisympäristö (sähköinen kirja, tehtävät, teoriakoeharjoittelut, tasotestit): 65,00 €

 • Ajo-opetus

  Ajo-opetuksen voi aloittaa, kun Trafilta on tullut opetuslupa ja EAS-teoriat on suoritettu. Autoa ei tarvitse muutoskatsastaa, mutta opetuspolkimet tulee olla asennettuna opetusautossa.

 • Suorita teoriakoe

  Varaa aika teoriakokeeseen Ajovarman verkkopalvelussa, kun olet opiskellut riittävästi ja ajokorttilupa on myönnetty. Tavoitteena on läpäistä netissä oleva harjoituskoe viidesti ennen oikeaa teoriakoetta. Teoriakokeen hinta on 37,00 euroa (99,00 euroa hidastettuna, 35,00 terveysperustein hidastettuna). Kokeessa tulee olla mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus, tutkintotodistus sekä ensimmäistä korttia suorittavalla autokoululta saatu EAS- todistus.

  Varaa aika Ajovarman toimipisteeseen

 • Ilmoittaudu Riskienhallintakoulutukseen

  Riskienhallintakoulutus varataan, kun auton käsittely on varmaa ja maantieajo on tuttua. Kurssiin sisältyy neljä teoriatuntia ja neljä ajotuntia. Meillä voi suorittaa riskienhallintakoulutuksen simulaattorilla tai autolla. Jos valitset autokurssin, on kolme ajotuntia autokoulun autolla ja pimeänajon koulutus simulaattorissa. Liukkaan kelin opetus on Vantaan Ajoharjoitteluradalla. Simulaattorikurssin kolme ajotuntia suoritetaan simulaattorilla ja yksi autokouluautolla.

  Lue lisää!
  Ilmoittaudu riskienhallintakoulutukseen!

 • Suorita ajokoe

  Varaa aika ajokokeeseen Ajovarman verkkopalvelusta. Mukana kokeessa tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus, opetuslupaopettajan täyttämä tutkintotodistus sekä autokoululta saadut EAS- ja RK- todistukset. Ajokokeen hinta on 93,00 euroa.

  Varaa aika Ajovarman toimipisteeseen