Toimipisteet

Sinua palveleva autokoulu Herttoniemessä, Kontulassa, Ruoholahdessa, Itäkeskuksessa ja Herttoniemen Yhteiskoululla.

Autokoulumme toimii keskustan sekä Itä-Helsingin alueella ja hyvään palveluumme kuuluu, että voit aloittaa ajotunnit sopimuksen  mukaan esimerkiksi Herttoniemestä tai Itäkeskuksesta yhtä hyvin kuin Kontulastakin. Myös Ruoholahden toimipisteen oppilaat voivat aloittaa ajotunnit sopimuksen mukaan, esim. Ruoholahdesta tai Lauttasaaresta, sekä myös Itä-Helsingin alueelta. Teoriatunteja voit käydä kaikissa toimipisteissämme.

Palvelemme Itäkeskuksen, Herttoniemen ja Kontulan toimistolla ma-to klo 10.00-17.00 ja perjantaisin 10.00-16.00. Ruoholahden puhelinpäivystys Kontulan aukioloaikojen mukaan.

 


 

Lähipisteet lähelläsi

Autokoulu Startin lähipisteet ovat lähellä sinua!

Lähipisteet ovat sijainteja pääkaupunkiseudulla, joista voi aloittaa ajot ja jotka ovat sijanneiltaan lähellä asiakasta. Kaikki teoriat voi suorittaa netissä pikaisella aikataululla. Voit myös käydä teorioita perinteisesti toimipisteillämme Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Kontulassa ja Ruoholahdessa. 

Lähipisteet joista voi aloittaa ajot ovat:

Helsinki

00100 -alue:
Kamppi
 
00200 -alue:
Lauttasaaren metroasema
Lauttasaaren yhteiskoulu
 
00500 -alue:
Sörnäisten metroasema
Kalasataman metroasema
Kulosaaren metroasema
Kulosaaren yhteiskoulu
Brändö gymnasium
 
00700 -alue:
Jakomäki
Puistola, Puistolan asema
 
00800 -alue:
Siilitien metroasema
Heryk
Roihuvuori, Roihuvuoren kirkko
Tammisalo, Tammisalon kirkko
Laajasalo, Laajasalon kirkko
Kruunuvuorenranta
 
00900 -alue:
Itäkeskuksen lukio
Marjaniemi, Marjaniementie 25
Puotilan ostari
Myllypuron metroasema
Kivikko, Kivikonkaari 30
Mellunmäen metroasema
Helsingin yhteiskoulu
Meri-Rastilan ostari
Vuosaari, Vuosaaren kirjasto
Aurinkolahti, Solvikinkatu
 

Vantaa:

01200 -alue:
Vaaralan kirkko
Länsimäen kirjasto
Rajakylän Maratontie
 
01300 -alue:
Tikkurilan asema

 

Kontula

Ensimmäinen toimipisteistämme on Kontulan Ostarille vuonna 2010 perustettu toimisto. Kontulassa sinua palvelevat opettajat Kai, Tanja, Olli-Matti, Minttu ja Heikki. Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin kello 10–17 ja perjantaisin 10–16. Toimiston puhelinnumero on 045 313 9390. Kontulan toimipisteellemme pääset helposti metrolla tai busseilla.  Kontulassa sinua palvelee Kati.

Kontulan toimipisteessä järjestetään AM- ja A-, B- (perus-, harjoittelu- ja syventävä vaihe), ja C-luokan kursseja, sekä A-luokan korotuskursseja.

Ruoholahti

Lokakuussa 2010 avasimme Autokoulu Startin toisen toimipisteen Ruoholahteen, osoitteeseen Itämerenkatu 3. 3.3.2014 muutimme uusiin tiloihin lähemmäksi Ruoholahden metroasemaa. Uusi toimisto sijaitsee osoitteessa Santakatu 12. 

Ruoholahdessa sinua palvelee opettaja Matti. Palvelemme sinua numerossa 045 258 2080 ja sähköpostitse info@autokoulustart.fi. Toimistossamme ei ole tällä hetkellä säännöllistä päivystystä,  Ruoholahden toimipisteeseen pääset näppärästi metrolla, raitiovaunulla 8 tai busseilla.

Ruoholahden toimipisteessä järjestetään B-luokan kursseja (perus-, harjoittelu- ja syventävä vaihe). Järjestämme myös teoriatunteja AM- ja A-luokissa, mutta ajotunnit näissä luokissa alkavat Itä-Helsingistä.

Itäkeskus

Helmikuussa 2013 avasimme autokoulumme kolmannen toimipisteen Itäkeskukseen. Toimistomme sijaitsee Prisman yhteydessä olevassa rakennuksessa, osoitteessa Vanhanlinnantie 3. Toimisto on viimeinen liiketila katutasossa, ja tänne on helppo tulla metrolla sillä toimisto on Puotilan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Myös linja-autopysäkit ovat Vanhanlinnantien molemmin puolin.

Itäkeskuksessa sinua palvelevat opettajat Kai ja Minttu, sekä Tanja ja Olli-Matti. Itäkeskuksen toimistolla sinua palvelee Jennie numerossa 050 436 9225. Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin kello 10–17 ja perjantaisin 10–16.

Itäkeskuksen toimipisteessä järjestetään AM- ja A-B- (perus-, harjoittelu- ja syventävä vaihe), ja C-luokan kursseja, sekä A-luokan korotuskursseja.

Herttoniemi

 

Lokakuussa 2015 avasimme autokoulumme neljännen toimipisteen Herttoniemeen. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Hitsaajankatu 20. Toimistolle pääset helposti metrolla tai busseilla.

Herttoniemessä sinua palvelevat opettajat Kai, Pike, Matti ja Heikki, sekä Tanja, Olli-Matti ja Minttu. Laura palvelee sinua numerossa 040 557 0806 ma-to klo 10.00-17.00 ja pe 10.00-16.00.

Herttoniemen toimipisteessä järjestetään AM- ja A-B- (perus-, harjoittelu- ja syventävä vaihe), ja C-luokan kursseja, sekä A-luokan korotuskursseja.

Herttoniemen Yhteiskoulu

Järjestämme B-kursseja myös Herttoniemen Yhteiskoululla koulun oppilaille. Uusi kurssi alkaa aina jokaisen jakson alussa. Seuraavien teoriatuntien ajankohdista sovitaan ryhmän kanssa aloitustunnilla. Teoriatunnit järjestetään koulun tiloissa, ja ajotunnit saa aloitettua joko koululta, tai halutessasi joltain toimipisteeltämme.